Som organisasjonssekretær får du en ansvarsfull, utfordrende og variert jobb i et kreativt og engasjerende miljø. Organisasjonssekretæren jobber primært med medlemsoppfølgning, og har hovedansvaret for oppdateringer i våre medlemssystemer. Videre følger et særlig ansvar for Senterungdommens mange møter og arrangement, da med fokus på planlegging og praktisk gjennomføring av disse.

Det kreves av søkeren at du har organisasjonserfaring, gode samarbeidsevner og god muntlig og skriftlig framstillingsevne. Du må være serviceinnstilt, løsningsorientert, selvstendig og trives i en hektisk hverdag. Det er en fordel om du har erfaring med gjennomføring av større arrangement og tilstelninger. Stillingen har utover dette en politisk dimensjon, og søkeren må derfor kunne identifisere seg med Senterpartiets politikk.

I Senterungdommen vil du finne en arbeidsplass full av spennende utfordringer og muligheter.

Søknadsfrist 2. Juni.

Tiltredelse i stilling etter avtale, fortrinnsvis fra midten av juli 2019. For nyansatt organisasjonssekretær vil de første ukene dreie seg om opplæring på heltid sammen med generalsekretær og nåværende organisasjonssekretær.

Organisasjonssekretæren ansettes i 100% fast stilling. Lønn etter avtale. Kvelds- og helgearbeid må påregnes.

For mer informasjon kontakt
Generalsekretær Rikke Håkstad: 450 53 000 / e-post rhaa@sp.no
Leder Ada J. Arnstad: 406 13 597 / e-post aar@sp.no
 
Søknad med CV og referanser sendes til rhaa@sp.no innen 2. juni.