Meny
Bli medlem

Senterpartiet søker IT-konsulent

Senterpartiet søker IT-kosulent

Senterpartiet søker etter en engasjert og motivert IT-konsulent. Vi kan tilby en arbeidsplass med et mangfold av interessante, spennende, morsomme og krevende arbeidsoppgaver.

Fyrste innspelrunde er i gang!

Fyrste innspelsrunde er i gang!

Valkomiteen i Senterungdomen 2023 hadde sitt fyrste møte 27. april. Her konstituerte komiteen seg og valde leiar og nestleiar. I tillegg laga ein ein framdriftsplan for året fram mot landsmøtet i Senterungdomen i Drammen 24. til 26. november.

Senterungdommen søker politisk rådgiver

Senterungdommen søker politisk rådgiver i 100% fast stilling

Er du et politisk drivjern og heier ekstra på Senterungdommen? Vil du jobbe tett på Norges dyktigste ungdomspolitikere? Er du skikkelig god til å planlegge og holde styr på kalendere? Er du gira på å gjøre Norges tredje største ungdomsparti enda synligere og større? Da bør du søke på stillinga som politisk rådgiver for Senterungdommen! 

Tina-Evelyn Buvarp er Senterungdommens nye organisasjonssekretær

Tina-Evelyn Buvarp er Senterungdommens nye organisasjonssekretær

21-åringen fra Rørvik i Nord-Trøndelag trer inn i stillingen som organisasjonssekretær hos Senterungdommen fra 19. mai 2023.

Er du vår nye fylkessekretær i Agder?

Er du vår nye fylkessekretær i Agder?

Senterpartiet i Agder er på jakt etter en dyktig og engasjert person til stillingen fylkessekretær. Du vil få en ledende rolle i å styrke Senterpartiets strategiske, politiske og organisatoriske arbeid i Agder. Fylkessekretæren vil samarbeide tett med ledelsen i Agder Senterparti, samtidig som du har stor frihet til å utforme din egen arbeidsdag. Fylkessekretæren er daglig leder av fylkeskontoret i Agder Senterparti, og skal være organisasjonens ressursperson i fylket.

Kamilla vann draumedag på Stortinget: – Vil hugse det resten av livet

Kamilla vann draumedag på Stortinget: – Vil hugse det resten av livet

Kamilla Meland (17) frå Røyken vann Senterungdomen sin vervekonkurranse på Vårslepp. Som premie fekk ho ein draumedag på Stortinget. No ser ho fram til å få enno fleire med på laget.

Hvor skal vi ha sommerleir i 2024

Hvor skal vi ha sommerleiren i 2024?

Sommerleiren i Senterungdommen er et årlig og søknadsbasert arrangement. Derfor oppfordrer vi alle fylkeslag til å søke om å arrangere sommerleir i 2024.
Utlysning SST ut i landet 2023

Utlysning SST ut i landet

Sentralstyret i Senterungdomen vil veldig gjerne taka HEILE Noreg i bruk, og da ogso når ein skal ha eigne møte. Difor vil sentralstyret ut i landet å avhalda den 9. til 11.juni eit sentralstyremøte ute i landet. Men då er spørsmålet kor ska vi reis hen?

Senterpartiet utlyser praktikantstilling fra 1. juni til 31. desember 2023

Senterpartiet utlyser praktikantstilling fra 1. juni til 31. desember 2023

Er du opptatt av politikk, og har lyst til å lære mer? Ønsker du å få innsyn i hvordan et politisk parti jobber? Da har Senterpartiet jobben for deg: Praktikant! 

Er du vår nye organisasjonssekretær-2023

Er du vår nye organisasjonssekretær?

Har du lyst til å jobba for det beste ungdomspartiet i Noreg? Me i Senterungdomen søkjer ny organisasjonssekretær, og i det høve treng med ein som vil arbeida med engasjert ungdom i heile landet.

Vil du være med på Toppskolering 2023?

Vil du være med på Toppskolering 2023?

Vi søker deltagere til Senterungdommens årlige toppskolering! Toppskolering er for deg som vil utfordre deg selv og lære mye om vår politikk og media. Senterungdommen dekker ditt opphold under skoleringen. 

Utvalgene trenger deg!

Utvalgene trenger deg!

Utvalgene våre ser etter dyktige medlemmer til arbeidsåret 2022/2023! Les mer om de ulike utvalgene under og send oss en søknad innen onsdag 7. desember.

Politisk utvalg trenger deg!

Politisk utvalg trenger deg!

Politisk utvalg (PU) har ansvar for store deler av det politiske arbeidet i Senterungdommen. Vi skal løfte frem aktuelle saker, fremme våre politiske løsninger og drive påvirkningsarbeid opp mot regjeringen.

Søk organisatorisk utvalg!

Søk organisatorisk utvalg!

Er du kreativ? Er du ekspert på verving? Skikkelig god på organisering? Vil du være med på å planlegge arrangementer som Vårslepp og sommerleir? Har du lyst til å være med å bidra i det organisatoriske arbeidet i Senterungdommen? Ja? Da må du søke på å sitte i organisatorisk utvalg (OU)!