Meny
Bli medlem
Vi vil gjerne å ha med deg i unge folkevalgte utvalget!

Vi vil gjerne å ha med deg i unge folkevalgte utvalget!

Er du en av Senterungdommens unge folkevalgte? Har du vært folkevalgt, eller er du sykt gira på å stille til valg ved neste kommune- og fylkestingsvalg? Da ønsker vi gjerne å ha med deg i unge folkevalgte utvalget!

Publisert: 26.11.2021

Norges beste ungdomsparti er representert i både kommunestyrer, fylkesting og på stortinget. Vi har til og med vår egen statsråd. UFU skal være med å følge opp og bistå alle disse fantastiske, dyktige unge folkevalgte over hele landet.

Tiden går fort og vi må allerede begynne å forberede oss til kommune- og fylkestingsvalget i 2023. Vi skal gjøre både erfarne senterungdommer og nye, unge talenter klar til å innta listene i alle landets kommuner og fylker!

UFU skal jobbe med politiske kampanjer, utarbeide interpellasjoner og maler, følge opp alle våre unge folkevalgte og gjøre enda flere klare til å innta listene til neste valg. I tillegg har vi et mål om å arrangere en samling for alle Senterungdommens unge folkevalgte til våren.

UFU er et veldig nytt valg i Senterungdommen og medlemmene får være med å sette et stort preg på både organisasjonen og selve utvalget.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Skriv litt om deg selv, hvilke erfaringer du har, hva du har mest lyst til å jobbe med og hvorfor du har lyst til å sitte i UFU.

Uavhengig av om du er en erfaren folkevalgt eller om du har en gryende politiker i magen, så ønsker vi å høre fra deg!

Dersom du har spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt. Jeg kan nås på 41277822.

Søknaden sendes til annemartine.brox@gmail.com innen 7. desember.

 

Med vennlig hilsen

Anne Martine Brox-Antonsen

Leder unge folkevalgte utvalget

Relaterte personer

Skjalg Hamnes

Skjalg Hamnes

2. styremedlem Telefon: +47 950 02 158