Meny
Bli medlem
Valgkomitéens innstilling til nytt sentralstyre er klar

Valgkomitéens innstilling til nytt sentralstyre er klar

Sist endret: 17.10.2023

- Senterungdommen er en sterk organisasjon med mange gode kandidater, og valgkomiteen mener Senterungdommen vil være godt rusta for det neste året med dette arbeidslaget. Dette er en gjeng som vil sørge for at Senterungdommen blir lagt merke til i norsk politikk, og at organisasjonen fortsetter å utvikle seg, sier leder i valgkomiteen, Erlend Kvittum Nytrøen.

Addå.jpg
Foto: Senterungdomen

Valgkomiteen innstiller på gjenvalg av Andrine Hanssen-Seppola (20) fra Tromsø som leder i Senterungdommen. Andrine er en lagbygger som har gjort en kjempeinnsats som leder det siste året. Hun er en tydelig og markert stemme som sikrer gjennomslag for Senterungdommens politikk i regjeringen.

- Det er en stor ære å være innstilt til gjenvalg som leder i Senterungdommen, og jeg er takknemlig for valgkomitéens tillit. Det siste året har vært svært givende, vi har sikra historiske gjennomslag for Senterungdommen gjennom store satsninger på unge, psykisk helse, og et godt jordbruksoppgjør. Vi skal fortsette å bygge lag for å være den tydeligste stemmen for utkantene, unge og fremtiden vår. 

 

 

Videre har valgkomiteen valgt å innstille Nils Forren (22) fra Trøndelag som ny politisk nestleder og Erik Lillebakken (23) fra Hedmark som ny organisatorisk nestleder. Nils Forren har markert seg godt i organisasjonen, og er et stort politisk talent som Senterungdommen kommer til å ha stor glede av fremover.

Nils Forren.JPG
Foto: Nora Stein Bausland

 

- Det er stor stas å bli innstilt som nesteleder av Senterungdommen. Om landsmøte gir meg tilliten vil jeg sørge for en god og bred prosess i organisasjonen for å lage senterungdommens stortingsvalgprogram, som skal sørge for at vi vinner valget i 2025

 

 

 

 

Erik Lillebakken har gjennom mange år vist seg som et stødig og dyktig organisasjonsmenneske, med bred erfaring fra mange ledd i organisasjonen.

Erik.png
Foto: Privat

- Det å bli innstilt til Senterungdommens sentralstyre er ei stor tillitserklæring fra valgkomiteen, og organisatorisk nestleder er et verv jeg ser på med ærbødighet. Dersom landsmøtet vil det slik, er jeg klar til dyst.

Vi har hatt mange sterke kandidater på intervju, og det er ingen tvil om at det gror godt i Senterungdommen. Vi har levert en innstilling som sikrer en god balanse både når det kommer til geografi, politisk interessefelt, personlige egenskaper, alder og kjønn.

 

 

 

Hele innstillinga er som følger:

LederAndrine Hanssen-Seppola (20)Troms
Politisk nestlederNils Forren (23)Trøndelag
Organisatorisk nestlederErik Lillebakken (23)Hedmark
Internasjonal lederHalvard Brundtland (21)Vestfold og Telemark
1. styremedlemDordi Lerum (21)Møre og Romsdal
2. styremedlemKaren Elverum (25)Trøndelag
3. styremedlemAshish Kumar Bhargava (18)Akershus
4. styremedlemEmma Mikkola (21)Finnmark
5. styremedlemSander Solheim (24)Sogn og Fjordane
1 varaEllen Marie Rognerud (25)Buskerud
2. vara Dane Skofterud (24)Hordaland
3. varaMarianne Rossevatn (20)Agder
4. varaJohannes Bakke (25)Rogaland
5. varaKamilla Meland (18)Akershus

Spørsmål om innstillinga og valgkomiteens arbeid stilles til valgkomiteens nestleder:

Emma Berge Ness - 959 02 183.

Senterungdommen har landsmøte den 24.-26. november.