Meny
Bli medlem
Valgkomitéens innstilling til nytt sentralstyre er klar

Valgkomitéens innstilling til nytt sentralstyre er klar

- Senterungdommen stiller sterkt til å ta fatt på nye utfordringer med årets innstilling til sentralstyret. Dette er en gjeng som kommer til å sikre at senterungdommen blir lagt merke til, jobbe for gode løsninger og videreutvikle politikken under stødig ledelse av Andrine Seppola, sier valgkomiteens leder Rikke Håkstad.

Sist endret: 18.10.2022

Som ny leder av Senterungdommen har valgkomiteen valgt å innstille Andrine Seppola (19) fra Tromsø. Andrine har det siste året markert seg som en tydelig, karismatisk og kunnskapsrik nestleder. Valgkomiteen er svært fornøyd med at hun har takket ja til å innstilles som leder. Hun kommer til å sikre en god og stødig ledelse utover arbeidsåret.

- Det er en stor ære å være innstilt av valgkomitéen som leder av Senterungdommen. Jeg er dypt takknemlig for valgkomitéens tillit, og er svært motivert for å lede laget vårt hvis landsmøtet vil det. Jeg skal kjempe hver eneste dag for at man skal kunne leve gode liv i hele landet og for at vi satser på fremtiden vår; ungdommen. Senterungdommens politiske kraft har aldri vært viktigere i norsk politikk, og vi skal fortsette å være det tydeligste ungdomspartiet, sier Seppola.

Bilete Andrine Seppola.jpeg

Videre har valgkomiteen valgt å innstille Ibrahim Ali (24) fra Oslo som politisk nestleder og Anne Martine Brox-Antonsen (21) fra Skjervøy som organisatorisk nestleder. Ibrahim Ali har vist godt politisk håndverk gjennom en rekke ulike oppgaver og blir en viktig brikke i Senterungdommens politiske utvikling. «Det er stor stas å bli innstilt som ny nestleder i Senterungdommen. Hvis landsmøtet er enig er jeg klar for å gjøre en stor innsats for organisasjonen vår i det kommende året.»  

Image.jpeg

Anne Martine Brox-Antonsen har gjennom flere år jobbet organisatorisk for organisasjonen både på fylkesnivå og nasjonalt nivå, og vil være en pågangsdriver for organisatorisk nytenkning. «Det er veldig stas at valgkomiteen har innstilt meg til å bli organisatorisk nestleder. Dersom landsmøtet gir meg tillita gleder jeg meg til å ta fatt på de nye oppgavene. I det kommende året skal vi vinne valget og få med oss enda flere på laget!»    

CFD31C80-551E-4DB3-9C3A-DCA056F38499.jpg

Vi har hatt veldig mange sterke kandidater på intervju og har fått satt sammen en god og variert innstilling. Det er spredning både når det kommer til alder, politiske interessefelt, geografi og mye mer. Valgkomiteen har stor tro på at dette er en gjeng som kommer til å jobbe godt for Senterungdommen, at vi bemerker oss og fortsetter å vokse i fremtiden.

Hele innstillinga er som følger:

Leder – Andrine Seppola (19), Troms

Politisk nestleder – Ibrahim Ali (24), Oslo

Organisatorisk nestleder – Anne Martine Brox-Antonsen (21), Troms

Internasjonal leder – Torstein Buskaker (27), Hordaland

1. styremedlem – Nils Forren (22), Trøndelag

2. styremedlem – Skjalg Hamnes (29), Nordland

3. styremedlem – Dordi Boksasp Lerum (20), Møre og Romsdal

4. styremedlem – Sigrid Onsgaard Sagabråten (26), Buskerud

5. styremedlem – Halvard Brundtland (20), Vestfold

1. varamedlem – Petter Vesterdal (26), Trøndelag

2. varamedlem – Ashish Kumar Bhargava (17), Akershus

3. varamedlem – Nora Rudjord (21), Agder

4. varamedlem – Oda Grøtting (22), Hedmark

5. varamedlem – Tonje Såkvitne (29), Hordaland

 

Spørsmål om innstillinga og valgkomiteens arbeid stilles til valgkomiteens leder:

Rikke Håkstad - 450 53 000.

Senterungdommen har landsmøte den 18.-20. november.