Neste års valg blir helt avgjørende for Senterpartiet og Norge. Norske kommuner, fylker og folk trenger en ny regjering, og vi skal det neste året elegant geleide Erna og gjengen hennes ut av regjeringskontorene. For å få til det må flest mulig snakke mest mulig god Senterpartipolitikk i hele landet, og det er der UFU kommer inn i bildet.

Senterungdommens unge folkevalgte er gullbeholdningen i partiet vårt og de 256 representantene våre i kommunestyrer, fylkesting og på stortinget må det neste året få muligheten til å skinne mest mulig. UFU skal bistå i dette arbeidet og sørge for at Senterungdommen setter dagsorden og gjør seg bemerket på alle arenaer og sikre gjennomslag for våre saker også lokalt. Vi skal også løfte fram senterungdommens kandidater til stortingsvalget neste høst.

UFU er det nyeste tilskuddet i Senterungdommens utvalgsflora og årets medlemmer får dermed en unik sjanse til å sette sitt preg på organisasjonen.

Dersom du kunne tenke deg å bidra til at laget vårt blir enda mer slagkraftig må du derfor søke UFU! Vi søker både deg som har erfaring som folkevalgt og du som går med en gryende kommunepolitiker i magen.

 

Mvh,

Erlend Kvittum Nytrøen

Leder unge folkevalgte utvalget

Alle søknader sendes til ekn@sp.no innen 1. desember. Dersom du har spørsmål om utvalget kan jeg nås på 48297446.