Meny
Bli medlem
Toppskolering 2024

Toppskolering 2024

Publisert: 04.01.2024

Vi søker deltagere til Toppskolering 2024! 

Toppskolering er for deg som vil utfordre deg selv og lære mye om vår politikk og media. Senterungdommen dekker ditt opphold under skoleringen.

Toppskolering er blant Norges beste skoleringsprogram for politiske talenter, og det er alltid trangt om plassene. Skoleringen legger opp til at du skal få utvikle deg som debattant, bli bedre kjent med politikeren i deg og mestre krevende utfordringer. Om du er en av de som tar disse utfordringene på strak arm, da er dette noe for deg! 

Senterungdommens Toppskolering for 2024 vil finne sted på Senterungdommens hovedkontor i Oslo fra 5.-8. februar. Programmet er hemmelig, men deltagerne vil møte store politiske utfordringer, gjennomgå krevende medietrening og hele veien utvikle seg gjennom løpende tilbakemeldinger. 

 

Det er et begrenset antall plasser på Toppskolering. 
 
Hvis du vil delta på Senterungdommens gjeveste skoleringsprogram, må du sende oss en søknad. Søknaden er todelt. 

  • Del 1: Skriftlig, maks 250 ord. Fortell kort om deg selv, hvilke erfaringer du har fra før av og hvorfor vi skal ta med akkurat deg på vår toppskolering. Vi vil også at du sier noe om hvordan du har tenkt å bruke det du lærer på toppskolering i ditt videre arbeid som en del av Senterungdommen. 
  • Del 2: Argumentasjonsrekka, maks 45 sekunder. I den andre delen av søknaden skal du sende over en videosnutt hvor du argumenterer for en politisk sak som er viktig for deg. 

 

Søknadsfrist er fredag 26. januar 2024.

Søknad og eventuelle spørsmål sendes til vår leder på e-post til ahs@sp.no