Meny
Bli medlem
Søk organisatorisk utvalg (OU)!

Søk organisatorisk utvalg (OU)!

Sist endret: 29.11.2023

Er du et organisatorisk rivjern? Kanskje kreativ? Eller er du en ekspert på verving? Vil du være med på å planlegge arrangementer som Vårslepp og sommerleir? Da må du søke organisatorisk utvalg (OU)!

Vi søker deg som har lyst til å bidra til å ta Senterungdommen et steg videre som organisasjon. Vi ser etter medlemmer som har kreative ideer, som har sans for organisering, er løsningsorienterte og ivrige på å gjøre en innsats.

Gjennom å være med i OU kommer du til å lære masse du ikke kunne fra før, og ikke minst treffe nye og trivelige folk. Du vil også få et unikt overblikk over organisasjonen som helhet, Og hvem vet, kanskje det er du som om noen år er leder for utvalget?

Å være med i OU blir gøy, arbeidsomt og inspirerende. Det er også litt av et pluss å ha på CV’n sin. Som leder vil jeg jobbe for at alle skal få oppgaver de syns er givende. Jeg håper på mange engasjerte søkere med kloke tanekr, stor iver og arbeidslyst.

Send inn en søknad der du skriver litt om deg selv, hva du kan bidra med og hvorfor akkurat du har lyst til å sitte i OU.

Søknaden sendes på mail til erik.lillebakken@gmail.com innen 7. desember.

Er du i det minste i tvil om du skal søke, så ta kontakt med meg. på mail, Facebook eller telefon 98109255 for en trivelig prat!

Håper på å se akkurat ditt navn i søknadsbunken!

Vennlig helsing Erik Lillebakken