Meny
Bli medlem
Søk organisatorisk utvalg!

Søk organisatorisk utvalg!

Er du kreativ? Er du ekspert på verving? Skikkelig god på organisering? Vil du være med på å planlegge arrangementer som Vårslepp og sommerleir? Har du lyst til å være med å bidra i det organisatoriske arbeidet i Senterungdommen? Ja? Da må du søke på å sitte i organisatorisk utvalg (OU)!

Sist endret: 25.11.2022

Under landsmøtet til Senterungdommen sa Trygve Slagsvold Vedum fra talerstolen at OU er det morsomste utvalget å sitte i, og det er jeg veldig enig i!

Det kommende året skal vi hjelpe til med skoleringer til fylkes- og lokallag, finne nye måter å verve medlemmer på, lage en aktivitetsbank, planlegge arrangementer og mye, mye mer. Det er mange oppgaver å ta tak i, og derfor trenger vi deg!

Vi ønsker folk med ulike erfaringer, både nye senterungdommer med nye ideer, og også litt eldre erfarne senterungdommer med oss. Jeg gleder meg masse til arbeidsåret, og vil gjerne ha med deg på moroa!

Synes du dette høres interessant ut? Da må du søke!! Send meg en søknad der du skriver litt om deg selv, om det er noe spesielt du kunne tenke deg å jobbe med og litt om tidligere erfaringer. Søknaden må sendes på mail til amba@sp.no innen 7. desember.

Om du fortsatt sitter igjen med noen spørsmål må du gjerne ta kontakt på mail, tlf. 41277822 eller på Facebook. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

 

Hilsen

Anne Martine Brox-Antonsen

Organisatorisk nestleder