Meny
Bli medlem
PRESSEMELDING: Torleik Svelle gjenvalgt som leder i Senterungdommen

PRESSEMELDING: Torleik Svelle gjenvalgt som leder i Senterungdommen

Den 19-21. november hadde Senterungdommen sitt 72. landsmøte på Quality Airport Hotel Gardermoen, og Torleik Svelle (25 år) ble gjenvalgt som Senterungdommens leder for sin tredje periode.

Sist endret: 23.11.2021

– Jeg ønsker å takke Landsmøte for tillitten til å lede Senterungdommen inn i nokk et viktig å spennende år både for oss og for utviklingen av Norge. Senterungdommen har vært den store vinneren i kampen om politiske gjennomslag i Senterpartiet de siste åra. Nå skal vi jobbe for at regjeringa leverer på våre gjennomslag; bredbåndsbygging til alle, videre løft for norsk matproduksjon, nye muligheter for unge i hele landet og jordnære klimakutt som virker. Vi har med oss et sterkt lag og folk skal merke at Senterungdommen er en politisk kraft over hele landet også neste år, sier Svelle om å bli gjenvalgt som leder i Senterungdommen.

Dette blir Svelle sin tredje periode som leder i Senterungdommen etter at han først ble valgt i 2019 på Senterungdommens 70. landsmøte.

I tillegg til ny leder ble også nytt sentralstyre i Senterungdommen valgt under landsmøtet. Det nye sentralstyret er klare for det kommende arbeidsåret med mange planer for hvordan Senterungdommen skal fortsette å vokse. Dette med mål om stor gjennomslagskraft i norsk politikk, som et av Norges største ungdomsparti. Det nye sentralstyret i Senterungdommen ser slik ut etter det 72. landsmøtet:

Leder

Torleik Svelle (25)

Oppland

Politisk nestleder

Andrine Hanssen-Seppola (18)

Troms

Organisatorisk nestleder

Dorthea Elverum (25)

Trøndelag

Internasjonal leder

Ibrahim Ali (23)

Oslo

1. styremedlem

Henrik Hageland (22)

Rogaland

2. styremedlem

Skjalg Hamnes (28)

Nordland

3. styremedlem

Anne Martine Brox-Antonsen (20)

Troms

4. styremedlem

Dordi Boksasp Lerum (18)

Møre og Romsdal

5. styremedlem

Mailinn Stoveland (20)

Agder

1.vara

Nils Forren (21)

Trøndelag

2. vara

Torstein Buskaker (26)

Hordaland

3. vara

Tina Evelyn Buvarp (20)

Trøndelag

4. vara

Halvard Brundtland (20)

Vestfold

5. vara

Maksim Guttormsen (22)

Finnmark

Denne artikkelen ble først publisert 21.11.2021