Arnstad har vært leder siden 2016 og vært sentral i Senterpartiet i tiden hvor partiet har vokst til et av landets store parti. Arnstad har stått på for å fremme god klimapolitikk i senterbevegelsen, og har engasjert seg i å løfte fram Norges internasjonale ansvar. Hun har vært en sterk stemme i Senterpartiets og Senterungdommens arbeid for tjenester nært folk i hele Norge.
 
«Med denne regjeringens sentraliseringshysteri har det sjelden vært viktigere med en sterk og tydelig senterbevegelse. Vi vil utvikle, ikke avvikle Distrikts-Norge. Jeg skal fortsette å jobbe for vårt alternativ og vår politikk heime i Trøndelag fra høsten av.»
 
Senterungdommen og Senterpartiet har økt oppslutningen sin stort de siste årene, og særlig skolevalgresultatet er Arnstad godt fornøyd med. I 2015 fikk Senterpartiet en oppslutning på 5.7% som økte til 7% i 2017. Arnstad regner med en god økning i år også.
 
«Over flere år har vi jobbet godt med organisasjonen og vi har fått mange nye lokallag. Vi er et sterkt ungdomsparti med mange nye, dyktige senterungdommer som skal ut og vinne valget for oss. Jeg gleder meg til de neste månedene og min siste valgkamp som leder for Senterungdommen»
 
Arnstad er den lengstsittende kvinnelige lederen i Senterungdommen, og er nå klar til å drive valgkamp i Trøndelag hvor hun er 3. kandidat til fylkestinget. Uansett valgresultat skal Arnstad heim til Trøndelag for å fullføre studiene sine.
 
Kontaktinformasjon:
Ada Arnstad
Leder
+47 406 13 597
aap@sp.no
 
Torbjørn Bergwitz Lauen
Kommunikasjonsrådgjevar
+47 95 96 94 75
tbl@sp.no
 
Viel Jaren Heitmann
Leder i Valgkomiteen
+47 402 43 621
vjh@sp.no