Meny
Bli medlem
Politisk praktikant i Sp

Politisk praktikant i Sp i sommer

Publisert: 30.01.2024

Vil du ha drømmejobben i Norges beste (syns vi!) parti? Fra midt i juni til 10. september 2019 kan du være med å delta, forme og lære om politikk i partiet som tror på hele Norge. En politisk sommer med valgkamp og mye mer ligger klart for deg som vil bli med på Senterparti-laget!

Noen sier trainee – vi sier praktikant. I sommer ser vi etter to praktikanter som kan hjelpe oss i arbeidet fram mot kommune- og fylkestingsvalget. Det viktigste er at du er engasjert, kreativ og en problemløser. Du er full av gode ideer selv, og er smart nok til å jobbe godt for de som har enda bedre ideer. Du får mulighet til å bidra, og det forventes at du jobber systematisk og ryddig, både alene og sammen med andre. 

Kanskje er du snart ferdig med et utdanningsløp som er relevant for politikken, eller så er du så engasjert at du bare må få utløp for alt politisk før du sprekker? Kanskje begge deler? Vi ser for oss at du er god på formidling, har et godt og tydelig språk, og at du har en kreativ tilnærming til politikk. Hva du eventuelt studerer eller har studert er ikke så viktig.

Det er en fordel at du er omgjengelig og at du trives i et spennende, trivelig og hektisk miljø. Det er mye som skjer, og mange å forholde seg til men det skjønner du sikkert. Kanskje det til og med gir deg et lite kick? Du kommer til å jobbe for Senterpartiets organisasjoner og får være med på spennende arbeid i et valgår. Du trenger ikke være medlem, men må dele Senterpartiets grunnverdier.

  

Vi søker etter en person med følgende egenskaper:

Politisk teft og engasjement
Fleksibel, initiativrik og stor arbeidskapasitet
Evne til å jobbe selvstendig
Kunnskap om sosiale/digitale medier
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Arbeidsoppgaver:

Bistå med medieutspill og innlegg
Produsere stoff til nettsider og andre informasjonskanaler
Medieovervåkning og – oppfølging – inklusiv sosiale medier
Delta i valgkamparbeid og utvikling av materiell til denne
Politikkutvikling / spissing av vedtatt politikk
Annet forefallende arbeid 

Stillingen er 100 % og lønnet etter statens regulativ inntil lønnstrinn 23. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt generalsekretær Knut M. Olsen, tlf. 922 30 101 eller kmo@sp.no

Søknadsfrist: 5. April
Søknad sendes til post@sp.no