Meny
Bli medlem
Organisatorisk utvalg trenger deg!

Organisatorisk utvalg trenger deg!

Søker engasjerte medlemmer til Senterungdommens organisatoriske utvalg. Utvalget vil ha ansvar for planlegging og gjennomføringer av våre viktige nasjonale arrangement Vårslepp og Sommerleir. Samt bistå i skoleringsarbeid på nasjonalt, fylkesnivå og lokallagsnivå.

Publisert: 26.11.2021
Senterpartiet og Senterungdommen vokser og gjør det stadig bedre om dagen, men vi stopper ikke med det. Vi skal bli både flere og bedre det kommende året. 

Har du lyst til å bidra med å dra senterungdommen enda ett hakk videre som organisasjon? Vi ser etter medlemmer som har kreative ideer, som har sans for organisering, er løsningsorientert og ivrig på å gjøre mye jobb.

Å være med i organisatorisk utvalg blir gøy, arbeidsomt, inspirerende og engasjerende. Som leder i utvalget vil jeg jobbe for at alle skal få oppgaver de syns er givende. Jeg håper på mange gode søknader med medlemmer med ulike bakgrunner og interesser. Dette er også litt av et pluss å ha på CVen sin.

Jeg håper på mange engasjerte søkere med stort engasjement og arbeidslyst. Er du det minste i tvil om du skal søke så ta kontakt med meg for spørsmål.

Send inn en søknad der du skriver litt om deg selv. Søknaden sendes på mail til de@sp.no innen Torsdag 7. desember.

Om du lurer på noe, ta kontakt på mail, facebook eller telefon 45271909.

Hilsen
Dorthea Elverum

 

Relaterte personer

Anne Martine Brox-Antonsen

Anne Martine Brox-Antonsen

Organisatorisk nestleder Telefon: +47 412 77 822