Organisatorisk utvalg (OU) er et av Senterungdommens fem utvalg. OU har ansvaret for det organisatoriske arbeidet i organisasjonen. Noen av arbeidsoppgavene OU har er å arrangere Senterungdommens sentrale arrangement, Vårslepp og Sommerleir, revidere og videreutvikle Senterungdommens skoleringsprogram og se på hvordan vi kan hjelpe fylkes- og lokallaga til å skape mer og bedre aktivitet. 

Etter et solid organisatorisk år i 2017/2018 skal vi nå teste hva remmer og tøy kan holde i valgåret 2019. Vi må være nøye på hvordan vi bruker ressursene våre, og det aller meste må dreie seg om å få på plass flest mulige unge listekandidater, og unge folkevalgte etter valget. For å få til dette, er vi avhengig av en sterk organisatorisk grunnmur å bygge god senterpartipolitikk og politisk gjennomslag på. Gode sentrale arrangement med fokus på å ruste oss til valgkamp står i sentrum, produksjon av materiell som gjør hverdagen enklere for fylkes- og lokallag, samt fokus på skolering.

Som medlem i OU får du være med på å lage materiell som fylkes- og lokallaga får god bruk for, et unikt overblikk over organisasjonen som helhet, og være med på å utvikle Senterungdommen som organisasjon. I OU er det plass til mange typer folk: Har du vært med på å arrangere gode arrangement, og har kreative ideer rundt dette? Liker du best skjemaer og lister, og er god på system og struktur? Har du teft for organisasjon, og vært med i andre organisasjoner enn Senterungdommen? Gjennom å være med i OU kommer du til å lære masse du ikke kunne fra før, og ikke minst treffe nye og fantastiske folk. Og hvem vet, kanskje det er du om noen år som er leder for OU?

Synes du dette høres litt gøy ut? Ja, da har jeg veldig lyst til å høre fra deg! Ja, akkurat deg selv om du kanskje tenker at du ikke har vært med lenge nok, eller at du ikke kan nok. Skriv litt om deg selv: Hvem du er, hva du er god på, hva du eventuelt har vært med på før i andre organisasjoner, hva du har lyst til å lære mer om, og hvorfor du har lyst til å sitte i OU.

Blir du med i OU må du være forberedt på å sette av helgen 11-13 Jan, da arrangerer vi utvalgshelg for alle senterungdommens utvalg.

Lurer du på noe? Ikke nøl med å spørre!

Mvh,
Annette Raakil, Organisatorisk nestleder i Senterungdommen


Søknad sendes til meg på ar@sp.no innen 03. desember 2018.