Meny
Bli medlem
Hvor skal vi ha sommerleir i 2025?

Hvor skal vi ha sommerleiren i 2025?

Sist endret: 22.05.2024
Sommerleiren i Senterungdommen er et årlig og søknadsbasert arrangement. Derfor oppfordrer vi alle fylkeslag til å søke om å arrangere sommerleir i 2025
.

Sommerleiren er en viktig arena for både nye og gamle medlemmer, og her får en både god politisk og organisatorisk skolering. Det er også en unik sosial møteplass, der en får mange nye venner. Ved å væra det fylkeslaget som arrangerer sommerleiren vil en ikke bare få muligheten til å vise fram heimfylket sitt, men en får også muligheten til å væra med på å setta sammen et gøyalt og lærerikt program.

Søknaden bør inneholde:

  • Forslag til sted, som tar sirka 100 personer (t.d. camping, leirskole m.m., som har gode hygienefasiliteter og muligheter for å laga mat til deltakerene)
  • Hva vil en vise fram? Dette kan væra alt fra bedrifter, vakker natur, opplevelser som en finner på plassen eller i nærheten.
  • Forslag til aktiviteter på leirplassen. Er det muligheter for bading? Padling? Klatring? Bare fantasien setter grenser (i tillegg til stedet da).
  • Reise - skriv gjerne også litt om hvordan man kan komma seg dit. Tar man tog, buss eller fly?

Søknaden sendes til kontoret på ahs@sp.no, med frist på senest 29.mai 2024

Spørsmål til søknad eller arrangementet generelt kan rettes til organisatorisk nestleder på eli@sp.no

Vi ser fram til mange gode søknader, og gleder oss til å annonsere arrangøren for sommerleiren 2025 på årets sommerleir! 

Denne artikkelen ble først publisert 22.04.2023

Relaterte personer

Henrik Hageland

Henrik Hageland

Generalsekretær

Varslinger utenfor kontortid rettes til +47 977 88 775
Telefon: +47 412 63 925