Denne julen har vi i Senterungdommen laget et «gavekort» som er PERFEKT å gi i julegave til noen mellom 13 og 30 år som vil være med å bygge samfunnet nedenfra! Et medlemskap i Senterungdommen gir en ikke bare mulighet til å påvirke hvordan Norge skal se ut i fremtiden, her møter en også nye venner som deler de samme verdiene som enn selv gjør. Vi har både lokale og nasjonale arrangementer som det er mulig å delta på for alle våre medlemmer!

Vi i Senterungdommen ønsker at ALLE innbyggerne i Norge skal ha likeverdig tilbud av offentlige goder uavhengig av bosted, alder, kjønn og bakgrunn. Om du føler at dette beskriver din venninne/kompis eller ditt barnebarn, barn eller nevø/niese så kan du alt krysse av en julegave av handlelisten i år.

Så ikke gi en gave som ikke blir verdsatt eller brukt i år, gi et medlemskap til Norges beste ungdomsparti! Vi lover spennende politisk arbeid som lar en påvirke lokalsamfunnet og nasjonen, nye venner for livet, samt morsomme og sosiale arrangementer for alle våre medlemmer!

Gavekortet betaler du ikke på forhånd, men først om mottakeren faktisk velger å melde seg inn (120 kroner). Du skriver selv ut gavekortet og legger på en egen hilsen. Om mottakeren ønsker å benytte seg av gavekortet og melde seg inn, må vedkommende selv gjøre det HER eller ved å søke opp Senterungdommen på Vipps.

Vi anbefaler at du legger 120 kroner ved gavekortet, eller vippser mottakeren beløpet om vedkommende faktisk melder seg inn. Fordi personopplysningsloven krever aktivt samtykke ved innmelding, må vi gjøre det slik.

Utover dette er det alltid viktig å huske på at politisk standpunkt og medlemskap er en personlig avgjørelse. Her gir altså først og fremst noen du er glad i MULIGHETEN til å bli med i Norges råeste ungdomsparti!

Kortet lastes ned her: SENTERUNGDOMMENS JULEKORT

God jul og godt nyttår fra oss i Senterungdommen!