Meny
Bli medlem
Bli med på Toppskolering 2022

Bli med på Toppskolering 2022

Fra 2 - 5. mars kan du få være med på Senterungdommens toppskolering. Skoleringen legger opp til at du skal få utvikle deg som debattant, bli bedre kjent med politikeren i deg og mestre krevende utfordringer.

Publisert: 21.01.2022

Det nærmer seg Senterungdommens årlige toppskolering. Vi søker seks deltagere til en skolering som er for deg som vill utfordre deg selv og lære mye om partiets politikk, Senterungdommen dekker ditt opphold under skoleringen.

Skoleringen legger opp til at du skal få utvikle deg som debattant, bli bedre kjent med politikeren i deg og mestre krevende utfordringer. Om du er en av de som tar disse utfordringene på strak arm, da er dette noe for deg! 

Årets skolering vil finne sted på Senterungdommens kontor fra 2 -  5. mars, Programmet vill være hemmelig, men deltagerne vill møte store politiske utfordringer gjennomgå en krevende medietrening og hele veien utvikle seg igjennom løpende tilbakemeldinger. 

Hvis du vil delta på dette, må du sende en søknad til Senterungdommens leder Torleik Svelle. I søknaden må du fortelle litt om deg selv, hvilke erfaringer du har fra før av og hvorfor vi skal ta med akkurat deg på vår toppskolering (max 250 ord). Vi vil også at du sier noe om hvordan du har tenkt å bruke det du lærer på toppskolering i ditt videre arbeid som en del av organisasjonen.

Søknadsfristen er 4. februar 2020

Hvis du har noen spørsmål kan du sende en e-post til vår leder Torleik Svelle.

Relaterte personer

Andrine Hanssen-Seppola

Andrine Hanssen-Seppola

Leder i Senterungdommen Telefon: +47 413 38 683