Meny
Bli medlem

Lokallag

 

Nordkapp Senterungdom

Tiril Margrethe Olsen
+47 984 32 555
tirilolsen@live.no


Tana Senterungdom
Mathias Johnsen
+47 452 13 634
Johnsen_mathias@yahoo.no


Vadsø Senterungdom
Marius Gjerde
+47 452 05 123
m-gjerde@outlook.com

Vi tror på HELE Finnmark!

Senterungdommen er Norges råeste ungdomsorganisasjon. Vi jobber hele tiden, i hele landet, for at alle skal få oppleve Norge på sitt beste med en bærekraftig grønn politikk!

Vi i Finnmark Senterungdom er et voksende ungdomslag med mange flinke, unge politikere. Vi arrangerer ulike møter og arrangementer for våre medlemmer. På møtene våre kan du treffe lokalpolitikere, fylkespolitikere og stortingspolitikere som forteller om sine erfaringer. Vi har mange unge dyktige politikere representert i mange forskjellige politiske organer. Vi arrangerer medlemskvelder, hytteturer, skoleringer og masse annet! Hvert år deltar vi også på større arrangementer i regi av Senterungdommen andre steder i landet.

Har du lyst til å være med å skape og fronte morgendagens politikk lokalt, regionalt eller nasjonalt I Senterungdommen ønsker vi alle velkommen på laget, takhøyden er langt fra lav og vi verdsetter grasrota like høyt som våre sentrale politikere. Vi setter fokus på at politikk skal være spennende og lærerikt, men også sosialt! Vi gjør alt vi kan for at ungdom skal trives gjennom vår politikk.

Bli med oss i Finnmark Senterungdom for økt aktivitet, medlemsvekst og synlighet. Vi må gjøre hverandre gode! Ønsker du å jobbe for et bedre lokalsamfunn, så vil vi ha deg med! Bli medlem av Senterungdommen du også!