Organisatorisk utvalg (OU) er et av Senterungdommens tre utvalg. OU har ansvaret for det organisatoriske arbeidet i organisasjonen. Noen av arbeidsoppgavene OU har er å arrangere Senterungdommens sentrale arrangement, Vårslepp og Sommerleir, revidere og videreutvikle Senterungdommens skoleringsprogram og se på hvordan vi kan hjelpe fylkes- og lokallaga til å skape mer og bedre aktivitet. 

De siste årenes store medlemsvekst fører med seg større potensiale, og med dette må vi være mer fokuserte på organisasjon og skolering for å kunne ta ut dette potensialet i økt aktivitet og mer kunnskapsrike medlemmer og tillitsvalgte. Som medlem i OU får du være med på å lage materiell som fylkes- og lokallaga får god bruk for, et unikt overblikk over organisasjonen som helhet, og være med på å utvikle Senterungdommen som organisasjon. I OU er det plass til mange typer folk: Har du vært med på å arrangere gode arrangement, og har kreative ideer rundt dette? Liker du best skjemaer og lister, og er god på system og struktur? Har du teft for organisasjon, og vært med i andre organisasjoner enn Senterungdommen? Gjennom å være med i OU kommer du til å lære masse du ikke kunne fra før, og ikke minst treffe nye og fantastiske folk. Og hvem vet, kanskje det er du om noen år som er leder for OU?

Synes du dette høres litt gøy ut? Ja, da har jeg veldig lyst til å høre fra deg! Ja, akkurat deg selv om du kanskje tenker at du ikke har vært med lenge nok, eller at du ikke kan nok. Skriv litt om deg selv: Hvem du er, hva du er god på, hva du eventuelt har vært med på før i andre organisasjoner, hva du har lyst til å lære mer om, og hvorfor du har lyst til å sitte i OU.

 Lurer du på noe? Ikke nøl med å spørre! 

Mvh
Annette Raakil, Organisatorisk nestleder i Senterungdommen

Søknad sendes til meg på ar@sp.no innen 06. desember 2017